Masculul Alpha

Masculii alpha sunt prin definitie miezul. Sunt tari in clanta, temuti in parcare si respectati la batatorul de covoare. Cand vezi un mascul alpha ii poti simti aura de superioritate distingandu-se subtil de miasma grea de sudoare plina de testosteron (mai ales la exemplarele cu porecle gen „big Boss”, „barosanul”, „babanul”, „bananul” sau „guzganul”). Masculii alpha exista insa intr-o variata gama de specimene:
• Manelarul alpha. Manelarul alpha are un lant de aur la gat suficient de gros incat sa isi poata tracta Mertzanul cu el. Mai mult el poarta ochelari de tip „ochi de musca” chiar daca este noapte, noiembrie si ploua. La semafor e tipul cu masina din care se revarsa glasul de privighetoare a lu’ X (insert name here) Pustiu’. Mereu e cate un pusti. Pierde din fani la pubertate.
• Tocilarul alpha. E ala cu hardu’ de 5 Tera. Daca tu cand pleci de acasa te speli pe dinti, pornesti muzica la Mp3 Player si incui usa, poti fi sigur ca tocilarul alpha face toate acestea cu un singur gadget. Desfacatorul de oua cu prezervativ? Il are. Olita cu quad-core? De la 3 luni. Telefon cu vibrator? Modificat de el insusi! Il poti recunoaste dupa glumele care se termina in „si programul era in bara ahahahahha” sau dupa firele dubioase care ii intra si ies din haine.
• Gangsta’ alpha. Sta dupa bloc cu brigada, scuipa seminte, se ia de babe in RATB, bea bere cu vaza, are o sapca pusa in pozitii contorsioniste pe cap, compune versuri onomatopeice de hip-hop sau mixeaza cu programe luate de pe net si, poate cel mai important, sta cu un skateboard langa picior, desi probabil ca si-ar rupe gatul daca s-ar urca pe el.
• Minimalistul alpha. Este singurul mascul alpha caruia coafura ii ia 40 de minute. Isi toarna o cantitate ridicol de mare de gel in cap si isi pune fiecare tzep din par in pozitie erectila (complexe?), dupa care isi usuca parul cu feonul. La final isi toarna jumatate de sticla de parfum rusesc de contrabanda Coco Channel pe gat, isi pune o camasa alba (eh, vorba vine alba), desfacuta la un nastur, sau daca se simte sexos in acea seara, la 2 nasturi. Se duce in club unde repeta aceasi miscare de deget aratator drept, deget aratator stang, fund, picior drept toata noaptea.
• Sportivul alpha. E tipul care scoate sunete dubioase la sala de forte cand incearca sa ridice 150 kg ca sa impresioneze pe tipa cu parul platinat care alearga gratios cu 10km la ora pe banda. Are muschii asa mari incat nu mai are nevoie de alte argumente. Il recunosti prin faptul ca iti blocheaza aria vizuala cu efectele steroizilor pe corpul sau. Adica musculatura definita, chelie si impotenta. Ma rog, ultima parte nu o vezi tu, ci domnisoara de mai sus, vadit dezamagita.
Indiferent insa de tipologia particulara, masculii alpha reprezinta speranta noastra intr-un viitor mai bun, eventual un razboi nuclear sau sfarsitul lumii. Fara ei ce ne-am face insa? Imaginati-va ce dezamagite ar fi anumite doamne la varsta a treia daca nu ar mai avea cu cine sa faca pogo in mijloacele de transport in comun… sau la cine ar putea sa se uite blonda cu 3 fire in cap si silicoane in mai toate partiile moi daca nu la un mascul alpha? Societatea ii doreste, ii adora, ii promoveaza. Noua nu ne ramane decat sa ne plecam in adoratie si sa le urmam exemplul…. NOT 😀

Ps: pt cei care au zis ca generalizez aiurea: E un pamflet (!!!), asa’s pamfletele, singurul scop e sa fie amuzante, nu sa jigneasca pe cineva. 8-| Pace voua!

Advertisements

7 comments on “Masculul Alpha

 1. darkness says:

  bwahahahahahaha =)))))))))))))) prea tare :)))))))))))))))) tine-o tot asa :>:>:> :))))))))

 2. Mada says:

  Articol facut la cererea doamnei editor… te rog frumos sa scrii aici dovada ca pot sa-l pun la coltul barbatilor din revista :))

 3. Mada says:

  Apropo… ce dracu e un desfacator de oua frate?

 4. midnightwind says:

  Da sefa, poti sa-l publici. Sunt part-time editorialist, full time student, si sper eu, curand, angajat :-s :))

 5. Mada says:

  editorialist pro-bono… mentioneaza aici ca sa vada toata lumea ce om bun esti tu! “MANCATZASH”

 6. Mada says:

  Adrian: ce inseamna pro-bono btw?
  Adrian: :))
  Mada: pe moca

 7. midnightwind says:

  da sunt pro-bono, dar nu prea ma omor dupa U2 😀
  Ps: desfacatorul de oua e produsul paroxismului inteligentei inutile :>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s